Валядолид – Хетафе: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев

Хетафе продължава да отстоява четвъртата позиция и 7 кръга преди края я има в ръцете си. Макар и само с една точка преднина пред Севиля, Хетафе все още държи нещата под контрол. За Валядолид обаче ситуацията е много сложна, тъй като е на ръба да изпадне. Тимът има 30 точки, колкото и Виляреал. Двата отбора се борят за спасителния пояс, а към тях ще се присъедини и Райо Валекано.

Моята прогноза за двубоя Валядолид – Хетафе е двоен шанс 1Х, комбиниран с под 3,5 гола. Този пазар е оценен с коефициент 1.73 от родния букмейкър Winbet.

Смятам, че домакините ще хвърлят всички сили, за да вземат нещо от този мач. Да, може гостите от Хетафе да са на другия край на класирането и да гонят Шампионска лига, но амбицията да оцелееш също не е за подценяване.

Проблемът за Валядолид обаче е късата скамейка и многото контузени – поне според първоначалната информация аут за двубоя са Дуйе Чоп, Ервиас, Лусими, Тони, а под въпрос са още Антонио, Борха и Пласа. За гостите няма да играе Ндайе, а под въпрос е Бергара.

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
13:00/14 апр.
Валядолид - Хетафе
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Валядолид – Хетафе: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/valladolid-getafe-stefan-ralchev-14-04-19/

Comments Off on Валядолид – Хетафе: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев

Comments are closed.