Варнамо – Фалкенберг, прогноза (29/05/2018)

В мач от първенството на шведската Супер първа дивизия съперници ще са тимовете на Вернамо и Фалкенберг. Два отбора, преследващи коренно различни цели този сезон.

Целта на Варнамо е спасение, а на Фалкенберг – промоция!

Домакините още от самото начало показват, че ще се борят за своето спасение след като тръгнаха по отчайващ начин. Статистиката им е 1-2-6 след първите 9 кръга и ги отрежда на последното място в класирането. И няма как да е иначе, след като нападението на отборът е най-яловото в цялата лига – едва 5 отбелязани гола в тези 9 двубоя.

Фалкенберг са на другия полюс. Те са един от основните кандидати за директна промоция в елита. Към момента са на 2-ро място в класирането. Но изоставането им зад лидера Йоргрите е едва 2 точки. Тоест една евентуална победа в настоящия мач ще ги прати на върха.

Efbet ревю – първият лицензиран онлайн букмейкър в България!

Прогноза Варнамо – Фалкенберг

Предпоставки за това не липсват. Гостите са спечелили 10 точки в 4-те си визити до момента.

Освен всичко казано до тук, Фалкенберг има сериозно преимущество и в директните мачове, играни напоследък. А именно – 8 победи и 2 равенства в предходните 10 пъти, когато са играли срещу Вернаму.

При такива неравностойни съперници смятам, че победата за гостите не буди съмнение. Нещо повече, струва ми се, че тя би могла да бъде изкована с 1-2 безответни гола преди почивката.

Витебск – Слуцк, прогноза (29/05/2018)

Материалът Варнамо – Фалкенберг, прогноза (29/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/варнамо-фалкенберг-прогноза/

Comments Off on Варнамо – Фалкенберг, прогноза (29/05/2018)

Comments are closed.