Вейкауслига на Финландия

РоПС - КТП Котка
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Може би най-добре играещият в последния месец отбор във финландското първенство домакинства на един от аутсайдерите в първата дивизия на тази държава. Домакините се намират в изключително форма и имат записани 6 победи в последните си 7 двубоя. Тимът допусна само 3 гола в тези 7 мача. КТП Котка пък имат само 2 победи за цялото първенство, от което се изиграха вече 11 кръга. Прогноза 1.

ХИК Хелзинки - Илвес Тампере
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Ако РоПС са отборът, който играе най-добре през последния месец, ХИК Хелзинки е като цяло най-добрият отбор в първенството на Финландия. Те са убедителни лидери във временното класиране, като имат 4 победи и 2 равенства в последните си 6 двубоя. През миналия сезон домакините също толкова убедително спечелиха титлата на страната с 10 точки аванс пред втория. Срещу тях се изправя един отбор, който идва от долната дивизия. Началото при най-добрите не е особено положително - Илвес са на предпоследно място. Нашите очаквания са за убедителна победа на домакините. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

ИФК Мариенхам - Сейняйоен
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Много добър коефициент виждаме за гостите, които през миналия сезон бяха най-близо до шампиона ХИК Хелзинки. Те завършиха на второ място - мястото, което заемат и сега. Началото на сезона е показателно за амбициите на Сейняйоен през този сезон - да атакуват поне място в Европа. Мариенхам също е един от силните финландски отбори. Това е и причината да имаме така добър коефициент за гостите, но все пак те ни се струват като по-добрия отбор. Прогноза 2.

ВПС Вааса - Интер Турку
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

С оглед на показаното до момента, не виждаме какво може да помогне на домакините да се домогнат до точки в днешния мач. ВПС Вааса е най-слабо представящия се отбор в елита до момента. Всъщност трудно някой може да им подобри антирекорда от 1 точка в 9 двубоя. Гостите се намират в горната половина на класирането след едно добро начало - 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на кампанията. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_3.html

Comments Off on Вейкауслига на Финландия

Comments are closed.