Вейкауслига Финландия

ФК Лахти - ТПС Турку
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Победата на домакините в този мач ни изглежда почти сигурна. ФК Лахти победиха в последните си три мача срещу ТПС Турку. Но по- големият проблем за гостите е ужасната им форма. Те имат 8 загуби в 10-те си мача от началото на сезона и са на последно място в класирането. Домакините само за последните три мача имат повече точки, отколкото гостите за целия сезон. Последните три мача на гостите бяха катастрофални - загубиха и трите с хендикап, като дори и не отбелязаха гол. Всъщност в 7 от 10-те си мача от началото на сезона ТПС Турку не отбелязаха гол. Домакините са много по- добрият тим в момента. Прогноза 1.

ФК Интер - Хелзинки
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Домакините са в странната серия от 5 поредни равенства, която е крайно време да бъде прекъсната от Хелзинки, които пък са в нормалната за тях серия от 5 поредни победи. Хелзинки не започнаха добре сезона, но набраха скорост, заеха първото място и вече са в много изгодни позиции да защитят титлата си. Домакините пък започнаха добре сезона с две победи, но оттам нататък седем мачя нямат победа. Припомняме ви, че миналата година горе-долу по това време Хелзинки разгромиха ФК Интер с 6:0. Прогноза 2.

Сейняйоен ЯК - МИПА
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 3.00
Сигурност - 5/10
Страхотен коефициент за гостите, които са на второ място във временното класиране, а през миналия сезон завършиха на 4 точки от място в Европа срещу отбор, който е на предпоследно място в класирането и идва от долната дивизия. Не може да се кажи и че домакините са в добра форма или че гостите са в лоша, защото Сейняйоен имат две загуби в последните два кръга, а МИПА равен и победа. Прогноза 2.

Еквадор - Англия
Приятелски мач
Час - 22:00
Прогноза - Х1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Два от участниците на Мондиала се срещат в тази приятелска среща. Гостите изглеждат като фаворити, но не смятаме обаче, че Еквадор ще загубят мача. Те в последните месеци не бяха победени в гостуванията си на Холандия и Аржентина, та защо да очакваме да паднат от неубедителните англичани у дома? Англия имат тенденцията да се провалят на всички големи шампионати, а сега очакваме провалите да започнат още преди старта на Световното. Прогноза 1Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_4.html

Comments Off on Вейкауслига Финландия

Comments are closed.