Вейкауслига Финландия

Яро - ХИК Хелзинки
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Хелзинки се представят убийствено добре от началото на този сезон и особено в последните кръгове, така че не вярваме точно Яро да ги спрат, които загубиха последното си домакинство на Хелзинки с 1:5, а и загубиха последния си мач в първенството. Хелзинки в същото време са в серия от 7 поредни победи, като още по- впечатляващото е, че не допуснаха гол в нито една от тях. С тези си резултати Хелзинки напълно си заслужиха лидерската позиция в първенството. Прогноза 2.

ФК Лахти - ВПС Вааса
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Два сравнително равностойни отбора, които разчитат много на домакинската си подкрепа и затова ще заложим на домакините. ФК Лахти нямат загуба в срещите си пред собствена публика, а последните три от тях ги спечелиха. В същото време гостите нямат победа дачел от дома вече три мача. Освен това, Лахти имат 4 победи в последните си 5 домакински мача срещу отбора на ВПС. Прогноза 1.

ФК Интер - ТПС Турку
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
Тук залогът ни е по- скоро срещу гостите. Те са здраво затънали на последно място в класирането, като имат 9 загуби в 11-те си мача от началото на сезона. Последните им 4 двубоя също са поражения. Домакините в същото време имат само една загуба в последните си 7 мача. И тяхното състояние всъщност не е цветущо, но все пак е доста по- добро от това на гостите. Прогноза 1.

Купс - ИФК Мариенхам
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10
Ще наблюдаваме един изключително интересен мач в този сблъсък между Купс и Мариенхам, които са от долната част на класирането и между които разликата е само една точка. Цели шест пъти двата отбора не могат да си направят равенство (по три победи за двата тима) и мислим, че е назряло времето за един Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/08062014.html

Comments Off on Вейкауслига Финландия

Comments are closed.