Вейкауслига Финландия

КуПС Куопио - Хонка
Финландия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Домакините показаха много добри резултати в последно време и сега с три поредни победи започнаха да се катерят по стълбицата на временното класиране след много лошото начало. Хонка си играят на едно и също ниво от началото на кампанията, но това ниво е по- ниско от нивото на КуПС. Купс буквално размазваше Хонка в последните срещи помежду им. Три поредни победи имат над тях с голова разлика в тях 9:2. Прогноза 2.

ФК Интер - Мипа
Финландия
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Мипа са по- добрият тим и при този коефициент се чувстваме задължени да заложим за тях. Те са доста пред Интер във временното класиране, доста пред тях завършиха и през миналия шампионат. В директните двубои са горе-долу равностойни, така че си заслужава се пробва победата на Мипа при 3.50 коефициент. Прогноза 2.

Сейняйоен - РоПС Рованиеми
Финландия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10
Домакините са новаци в дивизията и се представят много добре като за такива. Гостите миналия сезон завършиха на предпоследното място и през този също заемат тази позиция. Имат цели 8 загуби в 13-те си мача. За сравнение, домакините имат само 4. Сейняйоен не успяха да победят в гостуването си на РоПС в първия кръг, когато завършиха наравно, но сега са домакини и влизат в мача с две поредни победи и смятаме, че ще спечелят този път. Прогноза 1.

ИФК Мариенхам - ФФ Яро
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.90
Сигурност - 5/10
Коефициентът за гостите е толкова голям само защото домакините имат сериозно предимство в преките двубои. Но сега има твърде много неща, които накланят нещата в другата посока. Домакините са в много лоша форма, нямайки победа вече 6 поредни кръга и с актив от само 12 точки от 12 мача. Гостите са в много по- добро състояние и са на второ място, играейки страхотно в последно време. Те все пак победиха Мариенхам в първия кръг и то пак като гости, така че не виждаме защо да не повторят постижението си от преди само 40-50 дни. Прогноза 2.

ТВ Програма
01:00 Русия - Южна Корея -> БНТ 1
19:00 Австралия - Холандия -> БНТ 1
22:00 Испания - Чили -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_18.html

Comments Off on Вейкауслига Финландия

Comments are closed.