Вейкауслига Финландия

ХИК Хелзинки - Яро
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1 ПП
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Лидерът във временното класиране и отборът, изглеждащ като основен фаворит за спечелването на титлата, ХИК Хелзинки, приема отбора на Яро в поредния си двубой по пътя към шампионското отличие. Към момента домакините се справят отлично със задачата да преследват първото място, особено в мачовете им като домакини. В тях имат 7 победи и 2 равенства в 9 двубоя. Класата на днешния им противник е много далеч от тяхната, което си личи видно от преките двубои. Последните 5 такива бяха спечелени от домакините, 4 от които много убедително. Днес не се съмняваме в победата на ХИК, но и очакваме тя да стане с водачество в резултата още през първото полувреме. Прогноза 1 ПП.

КТП Котка - КуПС Куопио
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Домакините в днешния двубой, които са новаци в елита, но не се представят никак добре и заемат предпоследното място във временното класиране, приемат отбора на КуПС, който е далеч по-стабилен и е класиран на шестата позиция във временното подреждане. Двата отбора се изправиха един срещу друг в края на април, когато КуПС успяха да спечелят и то отново като гости. Имаме достатъчно доводи да потърсим тяхна победа и днес. Прогноза 2.

Сейняйоен - ВПС Вааса
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Макар и да не се намират в най-добрата си форма, отборът на домакините си остава далеч по-силния състав и основен фаворит за победата днес. Вторият в крайното подреждане на първенството от миналата година демонстрира безусловно надмощието си над ВПС Вааса, като в рамките на тази и предната година има 7 победи в последните си 8 двубоя срещу днешния им съперник. Макар и не в най-добрата си форма, Сейняйоен все пак заемат третото място във временното класиране с два мача по-малко от първия, докато ВПС Вааса са последни с едва 8-точков актив. Прогноза 1.

РоПС Рованиеми - Илвес Тампере
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Един изглеждащ сигурен мач, в който вторият във временното класиране РоПС приема намиращият се на една точка от зоната на изпадащите отбор на Илвес. РоПС имат 8 победи в последните си 10 мача, докато Илвес записаха 6 поражения в 7-те си гостувания от началото на сезона. Двата отбора се срещнаха два пъти през тази година, като и в двата мача РоПС записаха победи. И двата мача бяха на стадиона на Илвес, у дома би трябвало да е още по-лесно за РоПС. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_22.html

Comments Off on Вейкауслига Финландия

Comments are closed.