Венеция – Пескара, прогноза (18/05/2018)

В петъчната вечер ще бъдат изиграни срещите от последния кръг в програмата на шампионата на Италия в Серия Б. Интрига има както около 2-то място, за което спорят 3 отбора, така и около плейаут зоната.

Венеция и Пескара с негласна уговорка за равенство!

Съперници в настоящата среща са тимовете на Венеция и Пескара. Това е един от мачовете, които неизменно присъстват в края на всеки сезон в Серия Б. Със съмнително ниски ставки за равенство.

Всъщност, не е чак толкова изненадващо. Сякаш има (не)гласна уговорка между отборите, на които им трябва по точка, мачът да завърши миролюбиво. Ситуацията при днешните съперници е точно такава.

Прогнози за мачове на живо: точен резултат, краен изход, голове!

Венеция е в плейофната зона и не може да бъде изместен от там, независимо от изхода на двубоите в последния кръг.

Не така стоят нещата при тима на Пескара. Към момента той се намира на две точки над плейаут зоната. И една точка от настоящия мач ще му свърши чудесна работа, за да запази дистанцията, защото Асколи има директен сблъсък срещу Бреша.

Прогноза за Венеция – Пескара

При такива „нагласени“ хиксове много често резултатът е 0-0. Тоест и ПП/КИ е равенство. Да се надявам, че и сега ще бъде така.

Не изключвам и варианта с голово равенство, като някой от двата съперника води на полувремето. Но все пак реших да рискувам.

Грийн Гъли – Хюм Сити, прогноза (18/05/2018)

Материалът Венеция – Пескара, прогноза (18/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/венеция-пескара-прогноза/

Comments Off on Венеция – Пескара, прогноза (18/05/2018)

Comments are closed.