Вижте моя избор за деня

Атромитос - Панатинайкос
Купа на Гърция
Час - 19:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

Панатинайкос е фаворитът в тази двойка. Тимът по принцип е сред най-силните в страната и в момента заема трето място в класирането. Техният противник е на 13-та позиция. При такъв коефициент за един от грандовете в Гърция срещу един от аутсайдерите в местната Супер Лига, залогът е силно препоръчителен. Прогноза 2.

Интер Запрешич - Динамо Загреб
Купа на Хърватия
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Много подобна е историята и в този мач, само че тук Динамо не е един от грандовете, а еднолично най-силният отбор в страната. В момента Динамо са първи с 45 точки, докато противникът им има 22 спечелени точки. Формата на Интер Запрешич е ужасна. Те имат три спечелени точки в последните седем кръга. Срещу Динамо Загреб нямат победа в последните 23 директни срещи. В последните 20 мача между двата отбора, Динамо имат 17 победи. Статистиката говори красноречиво. Прогноза 2.

Рос Каунти - Хартс
Шотландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Хартс са в серия от 4 поредни победи срещу Рос Каунти. Сърцата имат само една загуба в последните 15 кръга. Рос Каунти успяха да регистрират 2 загуби в последните 3 кръга. Трудно можем да не определим Хартс като фаворити за трите точки. Прогноза 2.

Валенсия - Барселона
Испания Купа на Краля
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Много ще бъде любопитен този мач в случилото се преди седмица. Тогава Барселона спечелиха със 7:0 и, разбира се, реваншът сега е само протоколен. Смятаме обаче, че не бива да се пропуска от гледна точка на залаганията. Барселона и в предните кръгове си осигуряваше продължаването в първия мач, но това не пречеше на отбора да играе сериозно и да спечели реваншите. Ако днес спечелят Барселона ще направят серия от 10 поредни победи в официални срещи. Миналата седмица явно се видя разликата в класите, така че залогът за гостите е добра опция. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_10.html

Comments Off on Вижте моя избор за деня

Comments are closed.