Виктория Пилзен – Спортинг Лисабон, прогноза (15.03.2018)

Спортинг е по-класния отбор. А това означава, че именно те са тези, които ще определят по какъв начин ще протече този двубой срещу Виктория Пилзен.

Спортинг ще е подсилен в атака и отслабен в защита!

След победата с 2-0 в първия сблъсък е ясно, че тук Спортинг ще търси отбелязване на гол, който да обезсмисли по-нататъшните усилия на Пилзен. За да постигнат целта си, просто трябва да вкарат мача в руслото на откритата игра.

Според мен това ще им се отдаде твърде лесно. И то не само заради по-големия потенциал, който имат, но и заради редица обективни обстоятелства около мача.

На първо място това е ударната мощ на Спортинг. Разбрах, че за този мач се връща в игра най-добрия им голмайстор Дост. Двойката която ще оформи той напред заедно с Монтеро, който отбеляза всъщност и двата гола на чехите, просто не може да не вкара поне гол.

Второто важно нещо е, че всъщност Спортинг ще имат невероятни проблеми в отбраната си по ред причини. Дисквалифицирани са опорния халф Карвальо и централния защитник Коатес. Контузия имал и левия им защитник Цезар. Липсват и още трима други бранители.

Зенит – РБ Лайпциг, прогноза (15.03.2018)

Виктория Пилзен лесно вкарва, но и лесно допуска!

Отбора на Пилзен по някаква причина също е с лабилна отбрана. И допуска голове във всеки от мачовете си през този полусезон. Същевременно, особено на свой терен, не изпитват особени затруднения в реализирането.

Прогноза за Виктория Пилзен – Спортинг Лисабон!

Сумарно налице са два отбора със силни нападения и слаби отбрани. Като при това и двата отбора се нуждаят от голове. Очаква ни ЗРЕЛИЩЕН МАЧ, ИЗПЪСТРЕН С ПОЛОЖЕНИЯ И МНОГО ГОЛОВЕ.

Материалът Виктория Пилзен – Спортинг Лисабон, прогноза (15.03.2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/виктория-пилзен-спортинг-лисабон/

Comments Off on Виктория Пилзен – Спортинг Лисабон, прогноза (15.03.2018)

Comments are closed.