Вилем II – Аякс: Прогноза и коефициенти за Купата на Холандия на Ники Александров

Този мач ще прекъсне надпреварата в първенството два кръга преди края и ще даде глътка въздух на отборите. Но това не важи за финалистите. А в огромна степен не важи за Аякс, който продължава победоносния си ход в Шампионска лига и е на косъм от това да изиграе максималния брой мачове в турнира.

Ясно е, че всички мисли и усилия тези дни ще бъдат насочени към полуфинала реванш с Тотнъм, където пред Аякс се откри златен шанс за успех. Не забравяме, че тимът от Амстердам гони и титлата и само два кръга преди края се е вкопчил в яростна битка с ПСВ – двата тима са с равен брой точки.

Всички букмейкъри в нашия списък за вашата нова игра

А и Вилем II не е слаб отбор, пък и вероятно от дълго време се е приготвил да изиграе този финал на висота. Все пак Аякс е категоричния фаворит, дори и само заради инерцията, която е набрал последните седмици по всички фронтове.

Най-доброто предложение, което можем да изстискаме от този наглед неравностоен сблъсък е опцията – и двата отбора да отбележат гол – гол/гол за коефициент 1,85. Попадение или повече от страна на Вилем може би няма да откаже Аякс от целта – а именно първа от трите купи, които се гонят в края на сезона.

Единичен: Текущ
Холандия, Ередивизи
19:00/5 май
Вилем II - Аякс
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Вилем II – Аякс: Прогноза и коефициенти за Купата на Холандия на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/willem-ii-ajax-niki-aleksandrov-05-05-19/

Comments Off on Вилем II – Аякс: Прогноза и коефициенти за Купата на Холандия на Ники Александров

Comments are closed.