Вилем II – ПСВ: Прогноза и залог от Холандия на Ники Александров

Два дни по-рано Аякс ще е изиграл своя мач от този междинен кръг и вероятно ще е победил като домакин Витес. Но каквото и да се е случило, остават след този кръг само два и оттук насетне всяка грешка ще е фатална, поне такива са законите на холандската Ередивизи, където първенците много, много не губят.

Вилем II изостава с три точки от зоната за допълнителни плейофи за Лига Европа и евентуална загуба от фаворита ПСВ може да означава край на надеждите за евро-участие. Макар, че един от другите два кандидата е именно Витес, който ще гостува на Аякс.

Няколко пъти напоследък прогнозирахме по еднакъв начин мачовете на преследвачите за титла Аякс и ПСВ и сполучихме. Надявам се и този път да е така. За двубоя на Аякс дадох над 3,5 гола, тъй като головата серия вече бе прекъсната. Вероятно и ПСВ ще направи нещо подобно, тъй като и домакините са тим, който със сигурност може да бележи, защо не и повече от един гол във вратата на гостите.

Над 3,5 гола в този мач има коефициент 1,83 – абсолютно същия като на мача на Аякс. Да видим докъде ще стигне играта на скачени съдове в Холандия?

Единичен: Текущ
Холандия, Еридивизи
21:45/25 апр.
Вилем II - ПСВ Айндховен
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Вилем II – ПСВ: Прогноза и залог от Холандия на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/wilem-ii-psv-niki-aleksandrov-25-04-19/

Comments Off on Вилем II – ПСВ: Прогноза и залог от Холандия на Ники Александров

Comments are closed.