Вилядолид – Атлетик Билбао: Прогноза и залог от Ла Лига

Тежки дни за “виолетовите”, които ще се втурнат във финален щурм за оцеляване. Статуквото им в елита бива сериозно застрашено, тъй като се намират в зоната на изпадащите, на две точки от спасителния бряг. Идното домакинство обаче може да се окаже фундаментално за бъдещето им, така че победата тук е повече от задължителна.

Същото важи и за “баските”, ако целят класиране за Европа. Видяхме един силен пролетен дял за Атлетик, който ги прати от последните места в непосредствена близост до европейските турнири. В момента са на две точки дистанция от Валенсия, които са напълно постижими предвид трудната среща на “прилепите” в Лига Европа.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от топ букмейкърите в нашия списък

По принцип силната страна на Билбао са мачовете на “Сан Мамес”. Навън се представят с една идея по-колебливо, като записаха едва четири победи до този момент. Справка показва, че са постигнати срещу тимове от ранга на Вилядолид, но тук обстоятелствата са малко по-различни. Не мисля, че домакините ще се дадат лесно, още повече, ако играта им потръгне.

Какво ни показват последните срещи помежду им – един равностоен футбол, в който попаденията не са чужди. Е, точно това ще е моя залог за идния сблъсък, обосновавайки се с важността на трите точки и за двата тима. Равенството едва ли ще свърши работа на Вилядолид, така че очаквам по-открит и офанзивен футбол от тяхна страна.

Осем поредни гол/гол-а в мачовете по оста Вилядолид – Атлетик, защо да не видим и нов такъв. Маркетът идва с коефициент 2,00 от сайта на Bet365, което е доста висока и стойностна линия, позволяваща участие със сингъл залози.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (05.05.2019/10:43 часа)

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
19:30/5 май
Валядолид - Атлетик Билбао
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Вилядолид – Атлетик Билбао: Прогноза и залог от Ла Лига впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/villadolid-atletic-bilbao-05-05-19/

Comments Off on Вилядолид – Атлетик Билбао: Прогноза и залог от Ла Лига

Comments are closed.