Виляреал – Ейбар: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев

Виляреал направи не лоша пролет на фона на това, че дълго време беше сред изпадащите отбори и като едното нищо заминаваше към Сегунда. С доброто си представяне и в Лига Европа тимът поне на мен ми се понрави – осбено в един мач, в който направи на пух и прах Барселона и само късметът накрая донесе 4:4 на каталунците.

Виляреал на практика не се е спасил от изпадане и трябва да направи всичко възможно, за да спечели този последен мач у дома срещу Ейбар. Затова ви предлагам именно това – твърда единица за жълтата подводница с коефициент 1.62 от Winbet.

Вижте всички букмейкъри в нашия списък

Виляреал е само на три точки от зоната на изпадащите, нищо, че се намира на 15-то място и чисто като позиция е на цели три места над опасната зона. Дори 14-ият Селта, който също е с 40 точки, съвсем логично също е застрашен от изпадане.

Още един аргумент в подкрепа на моята прогноза е, че гостите от Ейбар имат шестима отсъстващи – Арбия, Ескаланте, Пеня, както и Бигас, Кардона и Диоп. За Виляреал твърдо аут за срещата е Ламбрих.

Виляреал просто трябва да спечели, защото в последния кръг гостува на Хетафе, а този отбор се бори със зъби и нокти за място в Шампионската лига и едва ли накрая ще пропусне да си вземе мача независимо гостите за какво ще се борят. Така че, твърдо едно…

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
19:30/12 май
Виляреал - Ейбар
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Виляреал – Ейбар: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/villareal-eibar-stefan-ralchev-12-05-19/

Comments Off on Виляреал – Ейбар: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев

Comments are closed.