Виляреал срещу Кадис: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Ла Лига - Испания
20:30/24 май
Виляреал - Кадис
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Очаква ни вълнуващ сблъсък в Ла Лига, в който Виляреал приема Кадис на „Естадио де ла Керамика“ във Виляреал на 24 май 2023 г. Тъй като Виляреал преследва местата в Европа, а Кадис се бори да не изпадне в зоната на изпадащите, и двата отбора ще бъдат нетърпеливи да спечелят трите точки в този важен мач.

Анализ на мача

Виляреал се намира в добра форма напоследък, като спечели четири от последните си пет мача и загуби само един. Атакуващата им мощ е на показ, тъй като в тези мачове те отбелязаха общо 16 гола. За разлика от тях, Кадис трудно намира постоянство в представянето си, като в последните си пет мача има само две победи, две загуби и едно равенство. Нещо повече, Кадис е пропусклив отзад, като е допуснал седем гола в този период.

Взе ли твоят бонус от Palms bet?

Противоположните форми на двата отбора са видими и в последните им класирания в лигата. Виляреал заема удобното 5-о място и се бори за място в Европа, докато Кадис е на 16-о място, само на няколко точки от зоната на изпадащите. Тъй като и двата отбора играят за различни цели, се очаква Виляреал да има психологическо предимство в тази среща.

Формата на Кадис като гост не е особено убедителна – само една победа и едно равенство в последните им пет мача навън. За сравнение, у дома Виляреал е сила, с която трябва да се съобразяват, като спечели четири от последните си пет домакинства. Играта на „Естадио де ла Керамика“ може да се окаже решаваща за Виляреал в този важен мач.

Като се има предвид мощната атака на Виляреал и домакинското предимство, прогнозираме победа с 3:1 за „жълтата подводница“. Съветите ни за залози за този мач включват над 2,5 гола и двата отбора да отбележат, като се има предвид уязвимостта на защитата на Кадис и вероятността те да намерят мрежата поне веднъж.

Един срещу друг

– Cadiz 0-0 Villarreal (2022-10-01)

– Cadiz 1-0 Villarreal (2022-03-20)

– Villarreal 3-3 Cadiz (2021-10-26)

– Villarreal 2-1 Cadiz (2021-03-21)

– Cadiz 0-0 Villarreal (2020-10-25)

Скорошна форма

Villarreal: WWDWW

Кадис: WLLWL

Тенденции

– Виляреал е непобеден у дома в последните си пет мача

– Кадис не успя да запази чиста мрежа в четири от последните си пет гостувания

Публикация Виляреал срещу Кадис: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/villarreal-cadiz-martin-georgiev-24-05-2023/

Comments Off on Виляреал срещу Кадис: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.