Висша Дивизия Ирландия

Корк Сити - Лимерик
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Корк Сити се намират в страхотна форма, която ги изстреля на второ място във временното класиране. В челото е и тяхното място по принцип. В момента домакините се намират в серия от шест поредни победи, като в само една от тях допуснаха гол. И Лимерик повишиха нивото на резултатите в последно време. Гостите записаха три поредни победи, което е много добре като се има предвид, че преди това имаха две точки в шест мача. Корк Сити спечелиха повече от убедително последното си домакинство на Лимерик - 4:0. Прогнозираме нова тяхна победа в този двубой. Прогноза 1.

Бохемиънс - Атлон Таун
Ирландия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Бохемиънс записаха победи в три от последните си четири двубоя. Те не играят най- добрия футбол на света, но срещу тях е най- слабия отбор в ирландската елитна дивизия. Атлон Таун са здраво закотвени на последното място в класирането със цели 13 загуби в 16-те изиграни кръга досега. Оправдание за гостите е може би това, че са за първи сезон в елита, но оправданията няма да им помогнат на терена. Прогноза 1.

Дери Сити - Дъндалк
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Очакваме гостите, които са лидери във временното класиране, да повторят това, което направиха в последните си четири мача срещу Дери Сити - да победят. Домакините не правят най- силния си сезон и това си личи достатъчно ясно от факта, че имат само три победи от 16 мача. При гостите положението е точно обратното - те са на гребена на вълната, записвайки шест победи в последните си седем мача. Единствено в последния кръг не успяха да победят в едно нулево равенство, но смятаме, че сега ще компенсират за тогава. Прогноза 2.

Дрогеда Юнайтед - Слиго Роувърс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Резултатите на домакините в последно време са меко казано притеснителни и няма как да не ни наведат към мисълта, че ще допуснат сериозна загуба в този двубой. Те загубиха последните си пет двубоя със следните резултати: 0:7, 0:2, 1:4, 0:6, 0:6. След тези резултати спокойно можем да заложим за победа с хендикап на намиращия се на пето място в класирането отбор на Слиго Роувърс. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_27.html

Comments Off on Висша Дивизия Ирландия

Comments are closed.