Висша Дивизия Ирландия

Слиго Роувърс - Дери Сити
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Домакините загубиха срещите си от последните два кръга, но това не може да развали добрите впечатления от игрите им преди това. Тогава те имаха 5 победи и 1 равенство в 6 мача. Гостите имат само 1 победа в последните си 8 мача. Дери Сити са едни от най- слабите гости в лигата, като все още нямат победа в 7-те си двубоя далеч от дома. Очакваме Слиго да прекъснат кратката си неприятна серия. Прогноза 1.

Шамрок Роувърс - Корк Сити
Ирландия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 4.00
Сигурност - 4/10
Букмейкърите дават сериозно предимство в коефициентите за домакините, въпреки че срещата ни изглежда много равностойна и дори с леко предимство за гостите. Корк сити са втори в класирането и спечелиха срещите си в последните четири кръга. Освен това и спечелиха много убедително последния мач между двата отбора от преди само два месеца с резултат 3:0. Шамрок са много близо до Корк Сити, но изглеждат една идея по- слабия отбор, което си пролича и в срещата помежду им. Разбира се, те ще се радват на домакинското предимиство, но все пак при 4.00 коефициент определено си заслужава залогът за гостите. Прогноза 2.

Дъндалк - Сейнт Патрикс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10
Другото дерби на този кръг в ирландското първенство. Домакините изглежда ще бъдат хегемон в първенството този сезон, като са убедително на първо място с пет точки преднина пред втория и са в страхотната серия от 7 поредни победи. Гостите са на трето място, но то е главно заради убийствената домакинска форма. Като гости представянето им далеч не е така добро. И сега като добавим, че дори и в мача си като гост Дъндалк победи с 4:1 Сейнт Патрикс през април, 1-цата изглежда още по- добра. Прогноза 1.

Лимерик - УК Дъблин
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Домакините имаха много слаби периоди от началото на сезона, но в последните два кръга показаха, че започват да намират себе си и победиха убедително два много силни отбора. Гостите имат само 1 победа в последните си 13 мача, но при тях нивото просто е по- ниско и това е нормално за тях. Лимерик са по- силния състав и трябва да търсят победата и в този мач. Прогноза 1.

ТВ Програма
19:00 Мексико - Камерун -> БНТ 1
22:00 Испания - Холандия -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_13.html

Comments Off on Висша Дивизия Ирландия

Comments are closed.