Висша Дивизия Ирландия

Атлон Таун - Лимерик
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Домакините са на последно място и изглеждат като основен конкурент за изпадане. Те имат едва 8 точки от 18 изиграни мача. Гостите също не са от най- силните ирландски отбори, но все пак са доста по- добре от противника си и заемат стабилна позиция в средата на класирането. Най- впечатляващото обаче е случващото се в директните срещи между двата отбора. Последните 13 срещи между двата тима са завършвали по един и същ начин - с победа на Лимерик. Всичко ни сочи към само едно нещо - Прогноза 2.

Бохемиънс - Сейнт Патрикс
Ирландия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10
Бохемиънс играят стабилно в последните кръгове, но това не променя факта, че нивото им е по- ниско от това на днешния им противник. Бохемиънс имат актив от 20 точки, докато Сейнт Патрикс имат цели 16 точки в повече и то след само 18 изиграни кръга. Сейнт Патрикс имат сериозни амбиции, които не очакваме да бъдат възпрени от Бохемиънс. Прогноза 2.

Дрогеда Юнайтед - Корк Сити
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.67
Сигурност - 8/10
Също мач, в който си личи ясно разликата в класите. Домакините имат само 18 точки към момента, докато гостите имат 40 точки и заемат първото място във временното класиране. Корк Сити имат 6 победи в последните си 7 мача. Дрогеда пък са на обратния полюс - имат 6 загуби в последните си 7 мача. Като добавим и статистиката, която показва, че последните три мача между двата отбора за първенство са завършвали с победа за Корк Сити, победата на гостите изглежда още по- сигурна. Прогноза 2.

Олесунд - Молде
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Днес явно ни върви само на 2-ки, но няма как и да бъде иначе, когато се изправят отборите на Олесунд и Молде. Олесунд са на 4 точки от последното място, докато Молде са убедителен лидер в първенството с цели 33 точки от 14 срещи. За сравнение, Олесунд имат само 14 точки, а вторият в класирането е на 6 точки от Молде. Молде спечелиха много убедително двата си мача срещу Олесунд от миналия сезон с резултати 3:1 и 4:1. Не вярваме сега да се спънат точно срещу този съперник. Прогноза 2.

ТВ Програма
20:45 Литекс - Верис ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_11.html

Comments Off on Висша Дивизия Ирландия

Comments are closed.