Висша Дивизия на Ирландия от Betfair

Дъндалк - Лимерик
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.90
Сигурност - 6/10

Смятаме, че шансовете на Дъндалк да победят с три или повече гола разлика са много големи. Отборът на домакините е в невероятна форма, като се намира на първо място във временното класиране и има 9 победи в последните си 10 мача. Някои от тези победи бяха с разгромни резултати. Срещу тях се изправя отбора на последно място в класирането, който все още няма записана победа след 11 изиграни кръга. Головата разлика на Дъндалк в мачовете им като домакини е 21:3. Достатъчно добър атестат, за да очакваме убедителен успех срещу аутсайдера в първенството. Прогноза 1 с хендикап -2 гол.

Сейнт Патрикс - Лонгфорд Таун
Ирландия
Час - 22:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

И тук очакваме убедителна победа за домакините. В мачовете си пред собствена публика, Сейнт Патрикс са в серия от 4 поредни победи срещу днешния им съперник, като три от тези победи са с два или повече гола разлика. Сега Сейнт Патрикс се намират в страхотна форма и са в серия от четири поредни победи. Последните три от тях бяха с два или три гола разлика. Противникът им е от средно ниво и срещу летящият тим на домакините ще им бъде тежко да не си тръгнат с пълна кошница. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Голуей - Шамрок Роувърс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Третият в класирането Шамрок Роувърс ще гони задължителна победа днес, за да догони отборите на второ и първо място в класирането. Препятствието, наречено Голуей, не изглежда кой знае колко тежко. Двата отбора играха един срещу друг преди около два месеца и тогава Голуей отнесоха класическо поражение - 3:0. Днес Голуей са домакини и разликата може да не е така голяма, но все пак по-голямата класа на гостите трябва да натежи достатъчно в посока Знак 2. Прогноза 2.

Дери Сити - Корк Сити
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Всичко преди този двубои ни говори, че гостите трябва да спечелят. Преките двубои сами по себе си са достатъчно убедителни – Корк Сити са в серия от пет успеха над Дери Сити, като общата голова разлика е 11:1. Сега формата на двата отбора е много различна. Дери Сити не успяха да победят в последните 8 кръга и са дълбоко в долната половина на таблицата. Корк Сити пък са втори и имат 5 победи и 1 равен в последните си 6 двубоя за първенство. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/betfair.html

Comments Off on Висша Дивизия на Ирландия от Betfair

Comments are closed.