Висша Лига САЩ

(Мачовете са в нощта между събота и неделя)

Ди Си Юнайтед - Сиатъл Саундърс
САЩ
Час - 02:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.73
Сигурност - 8/10
Това е голsмото дерби на кръга в американското първенство, в който се изправят отборите на първо и второ място в класирането. Двубоят е много равностоен и трудно може да се определи кой ще победи, но друг вариант за залог приковава нашето внимание. Двата отбора правят много резултатни мачове през този сезон. Головете в срещите на домакините на средна основа надвишават границата от 2.5 гола, докато гостите я надвишават с много - средно близо 4 гола на мач. Също и голяма част от срещите между двата отбора са завършвали с три или повече попадения. Прогноза Над 2.5 гола.

Чивас- Солт Лейк
САЩ
Час - 05:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Гостите направиха няколко неубедителни мача, което е и причина за толкова добрия коефициент за тях, но като цяло са доста по- добри от предпоследния Чивас и би трябвало да ги победят. В последните пет мача на Солт Лейк срещу Чивас Солт Лейк неизменно побеждаваха. Любопитното при Чивас е, че се представят по- добре в срещите си като гост, така че явно и домакинското предимство няма да може да им помогне. Прогноза 2.

Колорадо Рапидс - Ванкувър Уейткепс
САЩ
Час - 04:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Още един много равностоен двубой от американското първенство, при който ще се насочим към залог за голове. Четири от последните пет мача на двата отбора завършиха с поне три гола. Двата отбора правят също и много резултатни срещи през този сезон, като и Колорадо Рапидс, и Ванкувър Уейткепс надвишават границата от средно 2.5 гола на мач. Всъщност в мачовете на двата отбора средно са се вкарали над 3 гола. Прогноза Над 2.5 гола.

Сан Хосе Еърткуейкс - Лос Анджелис Галакси
САЩ
Час - 05:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
ЛА Галакси се представят под очакванията през тази кампания, но въпреки това смятаме, че ще надделеят над Сан Хосе. Гостите все пак вдигнаха малко оборотите в последните кръгове, като имат две победи и две равенства в последните си два мача. Домакините загубиха последния си мач. Иначе двата отбора заемат съседни позиции в долната половина на класирането. Ще заложим на класата и опита. Прогноза 2.

ТВ Програма
19:00 Бразилия - Чили -> БНТ 1
23:00 Колумбия - Уругвай -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_28.html

Comments Off on Висша Лига САЩ

Comments are closed.