Витория Гимараеш – Вентспилс: Прогноза и коефициенти от Лига Европа

Единичен: Текущ
Лига Европа
19:00/14 авг.
Витория Гимараеш - Венспилс
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Срещата в Латвия завърши с класическа победа за португалския отбор, а в интерес на истината нямаше да е нелогично, ако възпитаниците на Иво Виейра бяха реализирали още попадения. Гимараеш отправи цели 11 удара в очертанията на вратата, изпълни 10 ъглови, а притежанието на топката бе драстично в тяхна полза.

Очаквам статистиката да бъде още по-фрапантна в идния двубой. Факт е, че Гимараеш продължава напред, но играят пред собствена публика, намират се в страхотна форма, а очакването на първия официален двубой в първенството още повече ентусиазира привържениците.

Според мен Витория ще се възползва от позитивната ситуация и ще се поздрави с нов убедителен успех. Поради тази причина ще заложа на над 2,5 гола за домакина, които пристигат с коефициент 1,66.

Опцията се оказа печеливша в предходното евродомакинство, когато Гимараеш стигна до победа с 4:0 над люксембургския Юнес Еш. Ако трябва да намеря нещо позитивно пред състава на гостите, то това ще е по-добрата им спортно-техническа подготовка.

Но както се видя в първия мач, това не допринесе особено за постигането на по-значим резултат. Вентспилс демонстрира сериозни проблеми в отбрана, след като допусна цели 8 попадения в предходните шест мача във всички състезания.

Освен това двете им досегашни гостувания в Лига Европа завършиха без победа, макар съперници да им бяха албанският Теута и малтийският Гзира Юнайтед.

Публикация Витория Гимараеш – Вентспилс: Прогноза и коефициенти от Лига Европа публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/vitoria-gimaraes-ventspils-14-08-19/

Comments Off on Витория Гимараеш – Вентспилс: Прогноза и коефициенти от Лига Европа

Comments are closed.