Витоша Бистрица – Пирин, прогноза (05/04/2018)

Витоша Бистрица е домакин на Пирин Благоевград в мач от българското първенство по футбол.

Целите на Витоша и Пирин!

В група Б на изпадащите на практика вече са ясни отборите, които ще продължат борбата за 7-то място и кои ще се борят за спасение. В група А, обаче, битката между Черно море и Пирин за второто място вероятно ще продължи до края.

Съдбата на новаците от Бистрица е ясна. След 9 равенства и 18 загуби те със сигурност ще играят за класиране от 11-о до 14-о място. Въпреки това, в последните кръгове се наблюдава подобрение в играта им. А при малко повече късмет, можеха да се поздравят и с първата си победа в Първа група.

Познай 4 мача и спечели 300 ЛЕВА! Играеш ли?

Витоша и Пирин бележат трудно!

Неумението да вкарват голове е главната причина за нерадостното положение на Витоша. До сега са отбелязали едва 12 в 27 мача.

Пирин също не могат да се похвалят с някаква висока резултатност. И освен тях, само Дунав са вкарали по-малко голове – 19 срещу 21 за Орлетата.

В редовния сезон гостите не допуснаха гол в мачовете срещу Витоша. Но пък отбелязаха само един – при победата в Благоевград с 1:0.

Динамо Брест – Луч Минск, прогноза (05/04/2018)

Прогноза за Витоша Бистрица – Пирин!

Според мен, ако не се стигне до някаква изкуствена манипулация на резултата, и сега малобройната публика едва ли ще стане свидетел на повече от 2 попадения в мача.

Материалът Витоша Бистрица – Пирин, прогноза (05/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/витоша-бистрица-пирин-прогноза/

Comments Off on Витоша Бистрица – Пирин, прогноза (05/04/2018)

Comments are closed.