Вълнуващи сблъсъци в Италия

Наполи - Удинезе
Италия
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Не очакваме Наполи да имат каквито и да било проблеми срещу Удинезе. Домакините играят страхотен футбол и са на две точки от първото място, въпреки слабото си начало на сезона. Сега обаче те са в сериозен възход, записвайки 6 победи и 2 равенства в последните си 8 мача. Противникът им показва разочароващо лице през този сезон и едва ли ще има силите да се противопостави достойно в Неапол. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Сасуоло - Карпи
Италия
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

5-ия Сасуоло приема последния 20-ти Карпи. Сасуоло играят много силно, което не е нещо ново за тях - Сасуоло са фактор в италианското първенство след дебюта си преди няколко сезона. Дебютът на Карпи далеч не е толкова успешен. Те са на последно място и според мнението на повечето специалисти ще се върнат в Серия Б още през следващия сезон. Няма как Сасуоло да не са фаворити. Прогноза 1.

Емполи - Ювентус
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Макар и Ювентус да не правят най-доброто си начало в Серия А, такъв коефициент за тях срещу тим като Емполи винаги е добра опция за залог. През миналия сезон Ювентус победиха Емполи на два пъти, като и двата пъти победата бе с резултат 2:0. Не вярваме днес домакините да изненадат далеч по-качествения си опонент. Прогноза 2.

Торино - Интер
Италия
Час - 13:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Интер, в ролята си на лидери в класирането, също получават отличен коефициент. Торино е силен отбор и силен домакин, но все пак Интер правят най-доброто начало на кампанията в Серия А от много години насам, допускайки едва седем гола до момента. Днес те излизат срещу Торино, който, макар и да е добър отбор, се намира в слаба форма - едва 2 точки в последните си 5 мача. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_8.html

Comments Off on Вълнуващи сблъсъци в Италия

Comments are closed.