Галатасарай – Йени Малатияспор: Прогноза и залог за купата на Турция на Ники Александров

В Турция нямаше мачове за шампионата през уикенда поради проведените местни избори. Там от своя страна Галатасарай почти не вярва в титлата, тъй като лидерът Истанбул все още има доста солидна преднина.

Поради това логично е да се очаква пълна мобилизация в този турнир, който се явява спасителен за тима на Фатих Терим. А и колкото абсурдно да звучи този сблъсък срещу Йени е финал преди финала, тъй като в другата полуфинална двойка са Акхисар и втородивизионния Юмраниеспор. Както се казва – ако грандът изпусне тук да вдигне купата, то това би било равносилно на футболно престъпление.

Реваншът е чак в края на месеца и логично е Галатасарай да опита да вземе солиден аванс, просто за да не го мисли втория мач. Да не се забравя, че Йени е един от симпатичните тимове този сезон в турската Суперлига и петото място в момента го доказва.

Но предвид липсата на каквато и да е умора от уикенда и целта пред тима, може спокойно да посегнем към вариант първо полувреме/краен резултат в полза на Галатасарай. Коефициентът от 2,10 допълнително качва тръпката от играта на този залог.

Единичен: Текущ
Купа на Турция, първи полуфинал
20:00/2 апр.
Галатасарай - Йени Малатияспор
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Галатасарай – Йени Малатияспор: Прогноза и залог за купата на Турция на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/galatasaray-yeni-malatiyaspor-niki-aleksandrov-02-04-19/

Comments Off on Галатасарай – Йени Малатияспор: Прогноза и залог за купата на Турция на Ники Александров

Comments are closed.