Гамбринус Лига Чехия

Дукла Прага - Баник Острава
Чехия
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Дукла Прага са една идея по- добрия тим и го показаха през миналия сезон, когато завършиха няколко позиции пред Баник. Че са по- добри показват най- добре в директните срещи, като в последните три домакинства на Дукла Прага на Баник Острава домакините неизменно побеждават. Това е първи кръг в чешкото първенство. В първия кръг винаги е малко рисковано да се залага, но все пак смятаме този коефициент за достатъчно изгоден. Прогноза 1.

Бохемиънс - Корк Сити
Ирландия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Гостите се представят страхотно през този сезон, като от 20 мача имат 14 победи, 4 равни и 2 загуби или 46 точки. За сравнение, сегашният им противник има едва 21 точки и е на само 4 точки от зоната на изпадащите. Формата на гостите е повече от впечатляваща - в последните си 9 мача имат 8 победи и 1 равен. 3 от последните 4 мача между двата отбора за завършили с победа за Корк Сити, а другият е станал Х. Едва ли обаче сега това ще се повтори. Прогноза 2.

Конкордия - Астра Гюргево
Румъния
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Трудно гостите ще допуснат грешка. Астра Гюргево са един от доминантите в румънското първенство, като през миналата кампания финишираха като вицешампиони. Домакините далеч не могат да се похвалят с такива резултати. Те завършиха на няколко точки от зоната на изпадащите. Това е втори кръг в румънското първенство. Двата тима го започнаха по коренно различен начин - Конкордия паднаха с 3:1, докато Астра победиха с 4:1. Прогноза 2.

ЛАСК Линц - Хартберг
Австрия 1-ва дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Домакините идват от долното ниво на австрийския футбол, но успяха да окомплектоват един много сериозен състав. Още в първия кръг те победиха един от силните отбори в тази дивизия. Хартберг загубиха с класическа загуба с 3:0. Прогнозираме домакините да направят завръщането си във втория ешалон на австрийския футбол още по- добро. През миналия сезон ЛАСК имаха 13 победи от 15 мача. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_25.html

Comments Off on Гамбринус Лига Чехия

Comments are closed.