Гент – Мехелен: Прогноза и коефициенти за Купата на Белгия на Ники Александров

Тъй като отборите вероятно не са съвсем познати, освен като имена, накратко: Гент е фаворит, тъй като е представител на елита. Но четири кръга преди края на плейофите на водещите шест тима, отборът е последен, извън еврозоните. И е в ужасяваща серия от пет загуби и хикс в последните си шест двубоя.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от топ букмейкърите в нашия списък

Мехелен пък се класира за елита след допълнителен бараж, който приключи на…16 март. Проверих, надявам се не бъркам, но Мехелен не е изиграл нито един официален мач точно от месец и половина! Тъй като полуфиналът за купата бе още в края на януари. Не знам каква е тази белгийска система, но изглежда повече от абсурдна.

Може би това е основната причина именно Гент да бъде посочен като категоричен фаворит във финала. Но от друга страна кой би могъл да предвиди как ще изглежда даден отбор, който не изиграл официален мач от 45 дни? Затова залагаме на оувъра – над 2,5 гола с което елиминираме всякакви рискове. Коефициентът от 1,70 може да изглежда недостатъчен, но пък е почти сигурен.

Единичен: Текущ
Купа на Белгия, финал
15:30/1 май
Гент - Мехелен
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Гент – Мехелен: Прогноза и коефициенти за Купата на Белгия на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/gent-mechelen-niki-aleksandrov-01-05-19/

Comments Off on Гент – Мехелен: Прогноза и коефициенти за Купата на Белгия на Ники Александров

Comments are closed.