Генчлербирлиги – Галатасарай, прогноза (09/04/2018)

Два отбора, преследващи коренно различни цели, ще затворят кръга в турската Сюпер лига.

Генчлербирлиги се бори за спасението си!

Шест кръга преди края домакините се оказаха в тройката на изпадащите и само победа ще ги извади над чертата. А като повечето турски отбори, столичани разчитат много на точките спечелени у дома. Тук са 5-4-4 и 16-10 голова разлика.

Начело на отбора е бившия национал Юмит Йозал. Той беше в отбора, спечелил третото място на СП в Корея и Япония. Йозал е бивш футболист на клуба, както и на Фенербахче – кръвния враг на Галатасарай. Това е допълнителен мотив за него да препъне атакуващия първото място тим на гостите.

Промени залог от приет залог – виж как!

Галатасарай е колеблив като гост!

Жълто-червените са почти безпогрешни на своя „Тюрк Телеком стадъ“. Там имат само едно равенство от 14 мача, при 13 победи. В мачовете навън, обаче, не са убедителни. Те са едва на седмо място в класирането като гост с 5-2-6 и са спечелили съответно с 9 и 7 точки по-малко от преките си конкуренти – Башакшехир и Фенербахче.

Галатасарай има 3 поредни победи над Генчлербирлиги. Но двете са като домакин и едната с 1:0 като гост. Преди това в Анкара двата отбора са завършвали 4 пъти поред без победител – три пъти по 1-1 и веднъж 3-3.

Емен – Телстар, прогноза (09/04/2018)

Прогноза за Генчлербирлиги – Галатасарай!

С оглед на представянето на двата отбора до сега, равенството изглежда най-логичен изход от мача. Независимо, че без съмнение трите точки са жизнено важни за всеки от тях.

Материалът Генчлербирлиги – Галатасарай, прогноза (09/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/генчлербирлиги-галатасарай/

Comments Off on Генчлербирлиги – Галатасарай, прогноза (09/04/2018)

Comments are closed.