Германия – Европейски футбол

Щутгарт - Дармщад
Германия
Час - 16:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Отборът на Щутгарт има много по-сериозен опит в немския елит и това ще окаже огромно влияние в този много важен и за двата отбора двубой. Домакините не се представят добре и сега трите точки са много важни за тях. Гостите започнаха добре според възможностите си, но просто нивото им е по-ниско от това на Щутгарт. Прогноза 1.

Хамбургер - Хановер 96
Германия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Всичките последни седем двубоя между Хамбургер и Хановер са завършили с победа за отбора, който играе пред собствена публика. Хамбургер имат четири поредни победи у дома над Хановер. Сега те влизат в мача след победа в последния кръг, докато Хановер допуснаха поражение. Като цяло през сезона домакините се представят доста по-добре, като имат почти два пъти повече точки от гостите. Това са достатъчно основания за залог. Прогноза 1.

Адо Ден Хааг - Фейенорд
Холандия
Час - 13:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Фейенорд се представят по прекрасен начин от началото на сезона и в момента си делят първото място с Аякс. Адо Ден Хааг пък са  на другия полюс. Броят на техните спечелени точки е три пъти по-малък от този на Фейенорд. Адо имат само 1 победа в 10-те кръга от началото на сезона. Тази победа дойде в началото на кампанията, от средата на август насам не са усещали чувството на победата - нито за първенство, нито за купата. Фейенорд мачкат всичко по пътя си и днес ще излезнат максимално мобилизирани, за да не изостанат зад Аякс. Прогноза 2.

Хееренвеен - Камбуур
Холандия
Час - 15:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Камбуур все още нямат победа от началото на сезона и са предпоследни в класирането. Те се намират в серия от 5 поредни равенства, която е крайно време да приключи. И Хееренвеен не се представят по желания начин, но поне ще имат домакинското предимство на своя страна. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post.html

Comments Off on Германия – Европейски футбол

Comments are closed.