Гранада срещу Виляреал: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Ла Лига - Испания
22:00/30 окт.
Гранада - Виляреал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Футболните фенове ще станат свидетели на необикновена среща, когато Гранада CF ще приеме Виляреал на 30 октомври 2023 г. на „Естадио Нуево Лос Карменес“ в Гранада. И двата отбора се стремят да подобрят представянето си в настоящата кампания в Ла Лига и са решени да спечелят максимален брой точки от този решителен сблъсък.

Анализ на мача

Що се отнася до последните им гостувания, Гранада се сблъска с някои предизвикателства в нападение, за което свидетелства скорошният им рекорд от отбелязани само три гола в последните пет мача във всички състезания. Въпреки това защитата им успява да удържи противниците, като е допуснала само пет гола в последните пет мача – средно по един гол на мач.

Виж ревюто ни за букмейкърът betano българия!

От друга страна, Виляреал се представя непостоянно в последните си мачове в Ла Лига. В последните си пет мача те са отбелязали само три гола и са допуснали четири. Отборът със сигурност трябва да подобри играта си в офанзивен план, ако иска да си осигури стабилна позиция в лигата.

Поглеждайки към класирането, Гранада CF в момента се бори на 19-та позиция, докато Виляреал не е далеч напред на 14-то място. И двата отбора ще дадат най-доброто от себе си в опит да избегнат по-нататъшно свличане надолу в таблицата.

Един срещу друг

Анализ на последните пет мача между тези два отбора:

* Виляреал постигна солидна победа с 4:1 над Гранада CF в последната среща.

* В предишните пет сблъсъка имаше две безрезултатни срещи.

* Виляреал е доминиращата страна с 3 победи в сравнение с нито една победа на Гранада CF.

* И двата отбора са отбелязали гол в три от последните пет срещи.

Скорошна форма

В последните си пет мача Гранада CF записа форма LDDDL, показваща борбата им за победа. В същото време Виляреал не е в много по-добро положение с неотдавнашна форма DLDLD. И двата отбора трябва да вдигнат нивото си, за да видят подобрение.

Тенденции

В момента и двата отбора са в трудни серии. Гранада CF е в серия от пет мача без победа, а Виляреал не се справя много по-добре, като също не успя да спечели победа в последните си пет мача. Предстоящият мач представлява ценна възможност за всеки от двата отбора да прекъсне тези неприятни поредици.

Публикация Гранада срещу Виляреал: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/granada-villarreal-martin-georgiev-30-10-2023/

Comments Off on Гранада срещу Виляреал: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.