Гройтер Фюрт – Кьолн: Прогноза и залог от Германия на Стефан Ралчев

Лидерът Кьолн е на 99% в Първа Бундеслига, след като има 6 точки преднина пред третия и четвъртия Унион Берлин и Хамбургер. Козлите обаче разочароваха тотална в последните четири мача и записаха първо две поредни равенства, а след това две поредни загуби.

Този път при гостуването на Гройтер Фюрт мисля, че Кьолн ще покаже класата си и ще спечели, а аз ви предлагам коефициент 1.75 от родния букмейкър Efbet.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Няма накъде повече Кьолн да отстъпва и да разваля изключителното впечатление, което направи до момента през сезона. Може би единственото, което леко ме притеснява, е, че домакините от Гройтер Фюрт са много близо до зоната на изпадащите. Отборът е с 38 точки и математически може би, ако загуби оставащите си три мача, а Инголщад спечели своите двубои, може да се окаже, че Гройтер Фюрт ще се наложи да играе бараж за оставане в елита, но според мен няма да се стигне до такава ситуация.

Гройтер Фюрт има домакинство с Ян Регенсбург, а накрая и гостуване на Магдебург, от които мачове все си мисля, че ще вземе необходимото, за да запази статута си във Втора Бундеслига.

Единичен: Текущ
Германия, Втора Бундеслига
21:30/6 май
Гройтер Фюрт - Кьолн
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Гройтер Фюрт – Кьолн: Прогноза и залог от Германия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/greuther-furth-koln-stefan-ralchev-06-05-19/

Comments Off on Гройтер Фюрт – Кьолн: Прогноза и залог от Германия на Стефан Ралчев

Comments are closed.