Грузия срещу Шотландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
19:00/16 ное.
Грузия - Шотландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Феновете на футбола се подготвят за вълнуващ сблъсък в квалификациите за Еврошампионата, тъй като Грузия се готви да приеме Шотландия на 16 ноември 2023 г. Двубоят ще се играе на стадион „Динамо Арена“ в Тбилиси, където ще се проведе среща с много напрежение. С оглед на точките за класиране и двата отбора се очаква да дадат всичко от себе си в преследване на европейската слава.

Анализ на мача

Грузия влиза в този мач със смесени резултати в последните си 10 мача. Те могат да се похвалят с няколко резултатни триумфа, включително огромна победа с 8:0 срещу Тайланд в приятелски мач и победа с 4:0 над Кипър в квалификациите. Въпреки това, съкрушителното поражение от Испания със 7:1 може би все още е в съзнанието им, разкривайки някои потенциални уязвимости, когато се изправят срещу висококачествени съперници. Колебливата форма на Грузия, която в момента е „WLLLW“, показва, че постоянството е проблем, и те показаха, че могат да бъдат както страховити у дома, така и податливи на волята на по-силни отбори.

Виж ревюто ни за бетано мобилно приложение!

Шотландия, от друга страна, носи инерция с по-постоянни и впечатляващи резултати, белязани от форма „LWWWW“ в последните им пет гостувания. Неотдавнашните им изяви показват, че могат да намерят задната част на мрежата със солидна победа с 2:0 срещу Грузия през юни и забележителна победа с 2:1 над Норвегия. Въпреки неуспеха от загубата с 4:1 в приятелски мач срещу Франция, шотландците бяха устойчиви в квалификациите, демонстрирайки тактическа солидност и умение да печелят критични мачове.

Двата отбора ще подходят към мача с различен манталитет. Грузия с нетърпение очаква да се възползва от домакинското предимство, надявайки се да обърне непостоянната си серия. Шотландия ще се стреми да затвърди позициите си, като си осигури точки навън, разчитайки на скорошната си форма и като цяло по-доброто си представяне в квалификациите.

Един срещу друг

– Шотландия спечели последния двубой срещу Грузия с 2:0.

Скорошна форма

– Формата на Грузия е колеблива, със значителни победи и тежки загуби.

Шотландия поддържа силна форма с четири победи в последните си пет мача.

Публикация Грузия срещу Шотландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/georgia-scotland-martin-georgiev-16-11-2023/

Comments Off on Грузия срещу Шотландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.