Гьозтепе срещу Кечиоренгучу: Прогноза от Първа лига на Турция на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Първа лига - Турция
19:30/16 мар.
Гьозтепе - Кечиоренгучу
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Гьозтепе показва впечатляващи резултати в последните си мачове. Спечелвайки четири от последните си пет игри и завършвайки наравно в една, отборът ясно демонстрира своята амбиция за върховите позиции в лигата. Победата с 2-0 над Болуспор и убедителната победа с 4-0 срещу Алтай подчертават силата на Гьозтепе като домакин и техния способен атакуващ потенциал.

Грабни всички Palms Bet Бонуси сега!

От друга страна, Keçiörengücü имаше предизвикателен период с последователност от резултати, които оставиха отбора в борбата за стабилност. Загубата с 0-2 срещу Ерзурум ВВ и серията от неуверени игри, включително равенството 1-1 със Тузласпор, подчертават предизвикателствата, пред които отборът се е изправил на гостуващ терен. Независимо че са спечелили срещу Гиресунспор с 1:0, последователността и резултатите им дават основание за загриженост.

Поглеждайки към предишните срещи между двата отбора, Гьозтепе се оказва в по-добра форма, тъй като е спечелила последните два мача срещу Кечиоренгюджю. Това подчертава психологическото превъзходство на домакините и предпоставките за още една победа.

Публикация Гьозтепе срещу Кечиоренгучу: Прогноза от Първа лига на Турция на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/goztepe-keciorengucu-martin-georgiev-16-03-2024/

Comments Off on Гьозтепе срещу Кечиоренгучу: Прогноза от Първа лига на Турция на Мартин Георгиев

Comments are closed.