Дания – Австралия, прогноза (21/06/2018)

Очаквам яростна битка между два отбора, на които не им е чужда силовата игра – Дания и Австралия. Но не се наемам да прогнозирам изхода или броя голове. Всичко е възможно в този мач от Световното първенство.

Дания ще внимава, а Австралия трябва да рискува!

Дания спечели 3 точки срещу Перу с голяма доза късмет. Сега се предполага, че ще бъдат внимателни и по-скоро ще се стремят да не загубят.

Същевременно, Ериксен може да избухне с фамозните си пасове към двете атакуващи крила. Така, както го стори на няколко пъти и срещу Перу.

Бонуси и подсигурени залози за Мондиал 2018 от bet365 – вижте ги!

Австралия направи добър мач срещу Франция и липса на шанс им попречи да вземат точка. Добре окомплектован отбор във всички линии и труден за побеждаване.

Сега австралийците са изправени до стената. При нова загуба ще играят третият си мач срещу Перу за здраве и после „Чао, Русия“.

Прогноза за Дания – Австралия

Затова смятам, че при тази ситуация прогноза за Свободни удари и картони (генерирана чрез Създай Залог) е по-сигурна.

В първите двубои на Дания и Австралия се видя, че не се свенят да извършват нарушения във всички части на терена. Дори и в наказателното поле.

Кенгурата, въпреки спокойната и на ходом игра на Франция, извършиха 18 нарушения за свободен удар. Получиха и 3 жълти картона.

Датчаните пък като бяха притискани от Перуанците направиха цели 21 нарушения за свободен удар. Гарнирани и с два жълти картона.

С оглед заряда на срещата и генетично заложеният силов футбол на тези две нации се спирам на този нестандартен залог.

Топ залози – най-играни мачове на Мондиала!

Материалът Дания – Австралия, прогноза (21/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/дания-австралия-прогноза/

Comments Off on Дания – Австралия, прогноза (21/06/2018)

Comments are closed.