Депортиво Сан Мартин – Спорт Уанкайо, прогноза (10/06/2018)

Не съм някакъв голям познавач на перуанския футбол. Но отново ще се „навра между шамарите“ с една прогноза, базирана изключително на статистически очаквания. Причината е, че домакините стартираха Торнео Дессентрализадо с 5 поредни равенства.

Разбира се, случвало се е отбори на направят и по-дълга серия от 7-8 равни. Но чисто теоретически шанса за шести пореден хикс на Сан Мартин е много малък. Пък и те не са случаен отбор.

Не могат да се мерят по популярност и успехи с другите 3 столични клуба – Алианса, Спортинг Кристал и Университарио. Но в кратката си история могат да се похвалят с 3 шампионски титли през 2007, 2008 и 2010. Както и с едно участие в плейофите на Копа Либертадорес през 2009, където губят с общ резултат 1-5 от бразилския Гремио.

Клуб Депортиво Универсидад Сан Мартин де Порес е основан през 2004 година като акционерно дружество. Те са първия подобен клуб в Перу и още същата година започват да играят в Примера след като вземат лиценза на победителят от Сегунда Дивизион Спорт Коопсол.

Световната финансова криза не подмина и Перу. И в началото на 2012 Сан Мартин за около месец дори се раздели с професионалния си статут. Все пак, в началото на март 2012 продължи участието си в Примера.

Австрия – Бразилия, прогноза (10/06/2018)

Светците играят домакинските си мачове на Естадио Мигел Грау, който се намира в Каляо, пристанищен град сателит на Лима. Там домакинстват още два отбора – Академия Кантолао и Спорт Бойс.

Гостите, както вече стана ясно, са типично домакински отбор. Те много разчитат на голямата надморска височина, на която посрещат своите опоненти. Когато играе в ниското, обаче, резултатите му са съвсем различни.

При предишните си две визити на Естадио Мигел Грау през 2018 Спорт Уанкайо загубиха с 0-3 от Академия Кантолао и 1-2 от Спорт Бойс.

Вече 6 години те нямат победа над Сан Мартин като гост. А са загубили 4 от последните си 5 визити тук и един път са завършвали наравно.

При сегашната ситуация, ако изключим хикса като вариант, от останалите два знака най-логично е да се очаква победа за домакините.

Материалът Депортиво Сан Мартин – Спорт Уанкайо, прогноза (10/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/депортиво-сан-мартин-спорт-уанкайо/

Comments Off on Депортиво Сан Мартин – Спорт Уанкайо, прогноза (10/06/2018)

Comments are closed.