Дженоа – Торино: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев

Дженоа уж беше доста спокоен за оцеляването си, но 6 кръга преди края на сезона е само на 5 точки от опасната зона. До тук се стигна, след като в последните четири мача тимът не записа нито една победа, а и като цяло показва много колеблива игра напоследък.

Сега предстои домакинство на Торино, който се е устремил към евротурнирите. Торо е с 50 точки на 8-мо място и при по-добро стечение на обстоятелствата би могъл да намери място в Лига Европа през есента.

Аз обаче смятам, че Дженоа категорично няма да загуби домакинството си въпреки че Торино се явява фаворит в този двубой в Генуа.

Предлагам ви двоен шанс 1Х комбиниран с под 3,5 гола за коефициент 1.72 от Winbet.

Ако трябва да бъда честен, мислех да скоча директно към победа за Дженоа. Тимът обаче има само две победи от началото на календарната година. Две, но какви?! Над Лацио и Ювентус. В останалите мачове обаче генуезци са колебливи и допускат грешки.

Докато забележете какъв е балансът на Торино като гост. Признавам останах изненадан – 3 победи, 12 равенства и само 1 загуба от всички гостувания от началото на първенството. Именно поради явно добрата игра като гост не посмях да дам твърда победа за Дженоа.

В двата състава няма проблеми с контузени, за Дженоа ще отсъства само Хилемарк, който отдавна не е в редиците заради травма.

Единичен: Текущ
Италия, Серия "А"
16:00/20 апр.
Дженоа - Торино
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Дженоа – Торино: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/genoa-torino-stefan-ralchev-20-04-19/

Comments Off on Дженоа – Торино: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев

Comments are closed.