Дижон – Анже, прогноза (19/05/2018)

Дижон е домакин на Анже в мач от Лига 1 на Франция.

Дъжд от голове в мач без значение?

Последните кръгове често са съдбовни за някои отбори. Но има и много мачове, в които на практика не се решава нищо и отборите играят заради самата игра. В такива срещи често се стига до дъжд от голове и в двете врати. А и до резултати, които рядко се получават във футболни двубои.

Съвсем пресни примери са победата на Тотнъм с 5:4 над Лестър. Със същия резултат и Леванте изненадаха Барселона. А в Шотландия Хибърниън и Рейднжърс направиха 5:5.

Подобна голова фиеста предполагам могат да видят и зрителите на „Стад Гастон Жирар“ в Дижон,  където местния тим приема Анже.

Какви бонуси и промоции предлага bet365 – виж тук!

Прогноза за Дижон – Анже

Двата отбора изпълниха целта си – оставане в Лига 1. Сега ще могат да се насладят на играта без да гонят непременно спечелването на 1 или 3 точки.

През целия сезон Дижон бяха замесени в голови екшъни. Те, заедно с изпадащия Мец, са допуснали най-много голове – 72, а нападателите им са вкарали 53 гола. Повече имат само първите 4 отбора в класирането.

Анжи са доста по-умерени в това отношение. Но и те разполагат с много опасен нападател в лицето на камерунеца Карл Токо Екамби, който с 17 отбелязани гола е сред най-резултатите футболисти в лигата.

Последното гостуване на Анже тук завършва 3:2. Така че и традицията донякъде е в подкрепа на един резултатен мач с 4-5 гола в двете врати.

Сундсвал – Йостерсунд, прогноза (19/05/2018)

Материалът Дижон – Анже, прогноза (19/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/дижон-анже-прогноза/

Comments Off on Дижон – Анже, прогноза (19/05/2018)

Comments are closed.