Дижон – Страсбург: Прогноза и залог от Франция на Стефан Ралчев

Дижон не записа нито една победа в рамките на два месеца – от 2 февруари до края на месец март. И логично се срина при изпадащите. След това само в рамките на три мача победи два пъти – един от успехите бе над Лион като гост, и в един мач завърши наравно. И тръгна да се спасява. Само че в последните две срещи отново записа две поражения.

Това е последният шанс на Дижон да победи и да се добере поне до бараж, който дава шансове за оставане в елита. Дижон е на предпоследното 18 място с 28 точки, пред него на баражната позиция е Каен с 30 точки. Монако е малко по-напред с 33 точки. Тоест, поне до баража Дижон може да стигне.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Въпросът е, че трябва да вземе нещо от домакинството си срещу Страсбург, който по едно време се бе засилил да играе в Европа, но след това дълга серия неуспешни мачове го свали в средата на класирането.

Ще опитам за този мач с прогноза 1Х и над 1,5 гола с коефициент 1.70 от Winbet.

Много се надявам домакините да отбележат поне един, а защо не и два гола, въпреки че надеждите ми са леко треперещи. Дижон е с второто най-слабо нападение (27 гола) след това на последния в класирането Гингам (24 гола). Страсбург обаче има цели 56 гола и е четвърти по отбелязани голове, въпреки че се намира на 10-то място.

Белмонт, Абеи и Росие са твърдо аут за домакина Дижон, докато в състава на гостите има четирима-петима контузени, но засега няма точна информация кои от тях ще бъдат възстановени. Мартинес, Симакан, Саади и Грим притесняват гостите от Страсбург.

Единичен: Текущ
Франция, Лига 1
21:00/11 май
Дижон - Старсбург
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Дижон – Страсбург: Прогноза и залог от Франция на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/dijon-strasbourg-stefan-ralchev-11-05-19/

Comments Off on Дижон – Страсбург: Прогноза и залог от Франция на Стефан Ралчев

Comments are closed.