Дунав Русе – Септември: Прогноза и коефициенти от Първа лига

На пръв поглед срещата няма особено значение за бъдещите цели на двата тима. Сигурно е, че Дунав и Септември ще играят бараж за оставане в елита, но въпросът е срещу кого. Завършилият по-напред ще срещне съпротивата на последния Верея. Определено “заралии” са най-удобния вариант, така че това е единствената полза от идния мач.

Русенци се представят далеч по-добре щом стане дума за мач пред собствена публика. В досегашните си визити имат едва две спечелени точки, докато активът им у дома достига 19 пункта. В редовния сезон Дунав и Септември си размениха по една победа, а срещата на Градския стадион в Русе завърши 2:0.

Последният успех на Дунав в Русе бе през февруари. След това бе ред на две равенства срещу Ботев Пловдив и Черно море. И двата двубоя завършиха при резултат 1:1, който е и най-често срещания изход що се отнася до мачовете в крайречния град.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Няма да се изненадам, ако този сблъсък завърши с идентичен резултат. През седмицата Септември постигна най-голямата си цел – класиране на полуфинал за купата, където ще срещне съпротивата на Локомотив Пловдив. Все пак гостите ще се грижат и за позицията си в елита, която на този етап е сериозно застрашена.

Съветвам ви да се доверите на домакините. Както споменах по-нагоре в анализа, Дунав е стабилен домакин и не допуска изненади у дома. За мен най-удачно би било, ако комбинирате двоен шанс 1Х и ниска линия на головете. Не вярвам границата от 3,5 попадения да бъде премината, затова избирам този комбиниращ маркет. Уинбет поставя коефициент 1,85 за изпълнението му, което придава още по- стойностен вид на залога.

Единичен: Текущ
България, Първа лига
17:30/8 апр.
Дунав Русе - Септември София
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Дунав Русе – Септември: Прогноза и коефициенти от Първа лига впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/dunav-ruse-septemvri-08-04-19/

Comments Off on Дунав Русе – Септември: Прогноза и коефициенти от Първа лига

Comments are closed.