Дунав Русе – Царско село, прогноза (24/05/2018)

След като Пирин малко неочаквано отпаднаха от Първа лига, последните два мача от баражите трябва да определят кои два отбора ще заемат двете вакантни места в нея.

След като дълго време водеха в класирането на Втора лига, Царско село накрая останаха трети. Сега ще имат трудна задача срещу приятната изненада от миналата година – Дунав Русе.

Дунав Русе е считан за фаворит срещу Царско село

Преди и по време на сезона Дунавци бяха напуснати от 4-5 важни футболисти. Това според президента на клуба не би трябвало да повлияе толкова, ако отборът наистина е бил добър. Малко странно изказване при положение, че Дунав не е някой от европейските грандове разполагащи с дълга резервна скамейка.

Все пак, ако изключим последните два мача срещу Етър, русенци се представиха много добре в предходните 5 срещи. В тях постигнаха 5 победи с общ резултат 8-1. Повечето срещу скромни противници, но едва ли по-слаби от Царско село.

Бонус залози от bet365 – виж всички оферти!

Прави впечатление че „Царете “ постигнаха само 2 равенства от 6 мача срещу първите 4 отбора от Първа лига. Така че е нормално да бъдат считани за аутсайдери в тоя бараж, който ще се играе на неутрален терен в Коматево на базата на Ботев Пловдив.

Прогноза за Дунав Русе – Царско село

Подобни мачове обаче си имат своя логика и не винаги по-добрия отбор побеждава. Сред феновете на Дунав има сериозни съмнения, че противниците им ще бъдат подкрепени от съдиите.

Друг плюс за столичани е, че те имаха два дни повече почивка от „Драконите“, което в края на сезона също не е без значение.

Не е и тайна, че финансовото състояние на Царско село е доста по-добро. А това в България често се оказва и най-важния фактор в такива мачове.

Зенит Иркутск – Сахалин, прогноза (24/05/2018)

Материалът Дунав Русе – Царско село, прогноза (24/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/дунав-русе-царско-село-прогноза/

Comments Off on Дунав Русе – Царско село, прогноза (24/05/2018)

Comments are closed.