Евертън – Лестър, Прогноза за Висша Лига

evertan-lestar Prognoza ot Vissha liga

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА ЕВЕРТЪН - ЛЕСТЪР

3 от последните 4 домакинства на Евертън в лигата завършиха с гол/гол

 

5 от последните 7 мача между Евертън и Лестър завършиха с гол/гол

 

 👌 Евертън прекъсна неприятна серия без победа

 

Карамелите бяха без победа в 4 поредни мача в първенството. Тези срещи, обаче, бяха с отборите на Арсенал, Ман Юнайтед, Челси и Ливърпул. Веднага след тези мачове Евертън взе победа срещу Норич като гост в миналия кръг. Целта на отбора е да завърши колкото се може по – нагоре, най – вероятно поне на 8мо място. По – важното, обаче, е Евертън да играе правилно. Да играе така, както Анчелоти иска и да завърши сезона по възможно най – позитивния начин, което ще има огромно влияние върху целия им следващ сезон.

 

😐 Лестър затъва

 

Проблемите на Лестър стават все по – големи и по – сложни. Лисиците имат само 2 победи в последните си 10 мача в първенството, а за капак отпаднаха и от ФА Къп срещу Челси в Неделя. Те очакваха да се класират за Шампионската лига сравнително лесно около нова година, но след това нещата се промениха и сега отговорността е на Брендън Роджърс да реши проблемите. Мадисън пък е под въпрос за мача, а той е най – силният играч на Лестър.

 

Лисиците трябва да се измъкнат от кризата

 

 Експертно мнение: По – логично е Евертън да победи тук, но ние ще заложим на Гол/гол на 1.80. Очакваме гол от карамелите със сигурност, но някак си не вярваме Лестър да остави нещата така и е малко вероятно да не вкара гол в мача. Определено може да се каже, че по – окомплектования и по – обиграния отбор е този на Лестър. Просто формата им не е добра. Местата на двата тима в класирането също го доказват, така че очакваме Евертън да не успее да запази суха мрежа.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЕВЕРТЪН

Everton Logo

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЛЕСТЪР

Leicester City Logo

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/evertan-lestar-prognoza-za-vissha-liga/

Comments Off on Евертън – Лестър, Прогноза за Висша Лига

Comments are closed.