Европейските клубни първенства

Тондела - Боависта
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.00
Сигурност - 5/10

Дербито между двата отбора на последните две места в класирането на Португалия. Домакините са на 9 точки на последно място и шансовете им за оцеляване не изглеждат никак големи. Боависта имат 13 пункта и при победа днес ще бъдат само на точка от зоната на спасението. Боависта направиха много впечатляваща победа с 4:0 над отбора от горната половина на таблицата Витория Сетубал в последния кръг. Това очакваме да върне позагубеното самочувствие на гостите. Смятаме, че днес имат известно предимство над опонента си, а за тях получаваме по-добрия коефициент, което означава, че си заслужава да заложим. Прогноза 2.

Леванте - Лас Палмас
Испания
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 3.15
Сигурност - 4/10

И тук ще заложим за отбора-гост. Леванте са последни в класирането и имат 5 загуби в последните 6 мача. Лас Палмас показват силни игри от началото на календарната година. Гостите имат само една загуба (от Атлетико Мадрид) в последните си 7 двубоя. Лас Палмас ни приличат на фаворити днес. Прогноза 2.

Ливорно - Комо
Италия Б
Час - 21:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Трудно се правят победи като гост в италианската Серия Б, затова и се застраховаме с двоен шанс. Комо са все още на последното място в класиране, но те навлязоха в много силна форма и спечелиха последните си два мача, което ги доближи до излизане от зоната на изпадащите. Ливорно пък изпаднаха в жестока дупка и имат 11 поредни мача без победа. Съмняваме се точно днес да излязат от тази негативна серия. Прогноза двоен шанс Х2.

Аякс (младежи) - НАК Бреда
Холандия 2
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

НАК Бреда определено ще бъдат по-мотивирания състав днес. НАК Бреда се борят за промоция, заемайки в момента третото място в класирането. Те са безспорно един от най-качествените състави в тази дивизия. Младежите на Аякс са в средата на класирането и, макар да показват нелоши игри напоследък, не са от класата на НАК Бреда. Те, разбира се, няма как да спечелят промоция, така че резултатите не са толкова важни за тях. Докато за гостите двубоят е от изключително значение, за да се върнат при най-добрите. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_25.html

Comments Off on Европейските клубни първенства

Comments are closed.