Европейско първенство До 21 г.

Чехия До 21 - Германия До 21
Европейско първенство До 21 г.
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Мачът между младежките отбори на Чехия и Германия е много важен и за двата отбора, тъй като загубилият от него най-вероятно няма да се класира за следващия етап. Германия си гарантира продължаването напред и с равенство, но те със сигурност няма да се задоволят с това и ще гонят трите точки днес и първото място в групата. Отборът на Германия е изключително качествен и играчите на Чехия трудно ще могат да им се противопоставят. Прогноза 2.

Дания До 21 г. - Сърбия До 21 г.
Европейско първенство До 21 г.
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

Дания започнаха групата добре и в момента имат всички шансове да се класират за елиминационната фаза. Всеки резултат различен от победа обаче има вероятност да им изяде мястото. Сърбите, след като в миналия мач допуснаха жестоко поражение с 4:0 от Германия, вече имат само теоретични шансове. Тимът на Дания изглежда по-подготвен за това първенство и по-заслужаващ да продължи напред. Прогноза 1.

Фрей Тебю - Бромапойкарна
Швеция 2
Час - 19:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Този коефициент изглежда много добър за отбора на домакините, който се представя много по-добре от днешния си противник. Фрей Тебю се представят отлично в последния месец, записвайки 3 победи в последните си 4 двубоя. Противникът им пък е на последно място в класирането и като гледаме представянето им е твърде възможно другия сезон да не ги гледаме в тази дивизия. Нашият съвет е да заложите за домакините. Прогноза 1.

Гриндавик - Коупавогюр
Исландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

В началото на сезона може би нямаше да сме толкова сигурни, но сега ни се струва, че гостите няма какво да направят при тази си форма. Гостите навлезнаха в серия от 5 поредни загуби, докато домакините се представят много солидно в последно време, записвайки 2 победи и 1 равен в последните 3 мача. У дома се очаква да спечелят. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/21.html

Comments Off on Европейско първенство До 21 г.

Comments are closed.