Европейско първенство по футбол 2016 – Квалификации

Испания - Словакия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 6.25
Сигурност - 3/10

Разбира се, Испания са фаворити в този сблъсък, но Словакия показват, че имат уменията да вземат една точка в гостуването си на този отбор. Словаците се представят по един изключителен начин в тази кампания, записвайки 6 победи в 6 мача. Една от тези победи дойде именно срещу отбора на Испания. Тимът бе безгрешен и в приятелските мачове между тези в квалификациите, така че показва, че успехите им не са плод на случайност. Макар и в словашкия тим да няма изявени звезди, колективът е наистина силен. Равенството ни се струва дори като по-вероятен изход, отколкото победата на домакините. Прогноза Х.

Люксембург - Македония
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Македония играе слабо в тези квалификации и записа само една победа, но тази победа бе точно срещу Люксембург. Домакините са големият аутсайдер в групата и най-вероятно отдавна са приели, че ще бъдат последни в нея. Докато за македонците би било въпрос на чест да не загубят точки от такъв съперник, макар и да не се класират за Европейското. А коефициентът за гостите е много примамващ. Прогноза 2.

Швейцария - Словения
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

На домакините им трябва победа, защото иначе могат да изпуснат второто място в групата и да поставят участието си на Европейското на карта. В момента Швейцария е с 3 точки пред Словения в класирането, но гостите изиграха втория си мач срещу Англия, докато на домакините той тепърва им предстои. Класата в домакините изглежда на доста по-голямо ниво, домакинското предимство също няма как да не помогне. Прогноза 1.

Русия - Швеция
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

И двата тима биха били доволни от равенството. Домакините ще оставят дистанция пред гонещия ги тим на Черна гора в битката за второто място, докато Швеция ще оставят разликата между себе си и Русия на 4 точки, ако вземат еднакъв точков актив тази вечер. Очакваме и двата отбора да не рискуват излишно, а в такива мачове много често победител не се излъчва. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/2016.html

Comments Off on Европейско първенство по футбол 2016 – Квалификации

Comments are closed.