Европейско първенство по футбол 2016

Малта - България
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

След като българският отбор се провали в домакинството си срещу Малта, сега са длъжни да спечелят в гостуването си на този тим. Едва ли нашият отбор е способен да допусне два поредни провала срещу отбор като Малта. След срещата с Малта, нашите играха срещу Италия и там се представиха далеч по-солидно. А преди злополучния двубой от ноември, нашите бяха спечелили спокойно всичките си три двубоя срещу Малта в последните години. Прогноза 2.

Хърватия - Италия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10

На този етап, отборът на Хърватия изглежда по-силен от този на Италия. Хърватите започнаха по страхотен начин кампанията, като в момента са лидери в класирането. Домакините допуснаха само едно равенство до този момент, което дойде именно в гостуването си на Италия. Сега и вярната публика на отбора ще бъде на тяхна страна и имат всички шансове да спечелят. Италианците са колебливи напоследък, а хърватите дори имат предимство в директните двубои. Прогноза 1.

Исландия - Чехия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Исландците, макар и да започнаха кампанията по много добър начин спрямо своите стандарти, си остават с доста по-малко класа от отбора на Чехия. Чехите са лидери в класирането след 4 победи и 1 равен, изпреварвайки силните отбори на Холандия и Турция. Чехия биха Исландия в първия мач в групата, при този коефициент си заслужава да се пробва нова тяхна победа. Прогноза 2.

Латвия - Холандия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

След първия мач между двата отбора от началото на кампанията, ни е трудно да повярваме, че Холандия няма да победят с два гола разлика. В първия победиха с 6 гола преднина. Сега класирането на гостите за европейското е поставено под известно съмнение, така че можем да сме сигурни, че няма да има никакво отпускане от тях и ще искат да спечелят спокойно. Срещу отбора на Латвия, нямащ победа в 9 поредни мача, не би трябвало да е толкова трудно. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/2016.html

Comments Off on Европейско първенство по футбол 2016

Comments are closed.