Европейско първенство по футбол 2016

Исландия - Холандия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Исландците започнаха тези квалификации по отличен начин с две победи, но като че ли е време кратката им победна серия да спре, защото сега срещу тях излиза невероятният отбор на Холандия, който взе медал от последните две Световни първенства. През лятото бяха близо да стигнат отново до финала на Мондиала, но драма с дузпи срещу Аржентина ги остави на крачка от него. Исландците отстъпват по качество с доста на днешния си съперник. Избраниците на Гус Хидинк вече допуснаха една грешка срещу Чехия и едва ли искат това да им се случи отново. Прогноза 2.

Латвия - Турция
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
И двата отбора започнаха квалификационната група по много лош начин, но докато това за домакините е нормално с оглед на по- ограничените им качества, за гостите, които искат на всяка цена да се класират за Европейското, двете загуби в първите два мача са пълна трагедия. Ако и днес допуснат грешка, вече шансовете им дори и за третото място ще намалеят. Задължителна победа ще гонят играчите на Фатих Терим в Латвия. Отборът им е много по- силен поне като индивидуалности от този на латвийците, така че шансовете да постигнат така необходимите им три точки са достатъчно големи. Прогноза 2.

Босна и Херцеговина - Белгия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
Отборът на Босна не се намира в никак добра форма, след като записа само една точка в първите си два мача. Белгия в момента разполагат с едни от най- добрите футболисти в света, като на всеки пост имат поне по двама изключително качествени състезатели. Класата им си пролича на Световното, където стартираха с четири поредни победи, но бяха спряни на четвъртфиналите от Аржентина. Гостите са нашият фаворит в този сблъсък. Прогноза 2.

Хърватия - Азербайджан
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2 (ХК +3)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
И днес букмейкърите доста подценяват тима на Азербайджан. Така беше и в мачът им срещу Италия, когато правилно прогнозирахме, че Азерите няма да бъдат разгромени. Днес ще потърсим същия залог. Гостите не са никак слаб отбор, те бяха много близо до това да вземат точка и от България, и от Италия след това. Хърватите в същото време много рядко побеждават с голяма разлика. Те не успяха да бият дори и Малта с повече от два гола разлика. Смятаме, че и днес това е техният максимум - победа с най- много два гола преднина. Прогноза 2 с хендикап +3 гола.

ТВ Програма
21:45 Норвегия - България ---> БНТ 1
21:45 Малта - Италия ---> NOVA Sport

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/10/2016_13.html

Comments Off on Европейско първенство по футбол 2016

Comments are closed.