Европейско първенство

Англия - Швейцария
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Безгрешната Англия продължава похода си в квалификационната група Е. Досега отборът има 7 победи от 7 мача и голова разлика 24:3. За разлика от квалификациите за други големи форуми, англичаните този път изглеждат много стабилни и са най-добре представящия се отбор в тях. Една от седемте победи дойде срещу Швейцария. Англия ги победиха като гости с 2:0. Нова победа на Уембли ще им отвори вратите към перфектна квалификация с пълен актив от точки. Прогноза 1.

Швеция - Австрия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Превъзходната форма на австрийците ни кара да им се доверим при този голям коефициент. Австрийците са лидери в класирането след 6 победи и 1 равен в 7-те кръга досега. Шведите далеч не са толкова убедителни - те имат само 3 победи от началото на кампанията. Ибрахимович и компания се провалиха в последния кръг, което допълнително ще ги скове за този двубой. Гостите пък са в серия от 5 поредни победи. Прогноза 1.

Молдова - Черна гора
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

За разлика от Молдова, Черна гора са все още в битката за класиране на Европейското и за тях всяка точка е ценна. В момента изостават на 3 от третия Русия, но разликата е стопяема. Молдова от друга страна показват ужасни игри в тези квалификации и са последни в класирането, изпреварвани дори и от Лихтенщайн. Пред собствена публика домакините записват само загуби - една от тях дори бе срещу Лихтенщайн - така че няма причина защо да не очакваме победа за гостите. Прогноза 2.

Словакия - Украйна
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Словаците се определят като фаворити от букмейкърите, но за тях равенството е напълно достатъчно и едва ли ще рискуват много, за да стигнат до трите точки, ако могат спокойно да вземат една точка. В момента Словакия са втори с 3 точки аванс пред третия Украйна, като домакините изиграха и двата си мача срещу фаворита Испания, докато на гостите им предстои още един сблъсък с тях, така че едната точка на 99% ще е напълно достатъчна на Словакия да намери място на Европейското първенство. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_8.html

Comments Off on Европейско първенство

Comments are closed.