Евро 2016 Франция – квалификации

Македония - Словакия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.95
Сигурност - 6/10
В момента Македония изглежда като много по- слаб тим от този на Словакия. Македонците записаха две загуби и една победа, като победата бе срещу Люксембург, а дори и тя не дойде никак лесно - македонците едва победиха у дома с 3:2. От другата страна, Словакия са на гребена на вълната. Те са лидери във временното класиране в групата, след като записаха три победи в първите три мача. Една от тези победи беше срещу суперфаворитът Испания. Другите също не бяха срещу лесни съперници - гости на Украйна и Беларус. Логиката ни води към двойката. Прогноза 2.

Люксембург - Украйна
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 1 (+2)
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Отборът на Люксембург показа, че никак не е за подценяване, особено като домакин. Освен минималната загуба срещу Македония, Люксембург показаха зъбите си и срещу Беларус у дома, където изкопчиха равенство. Само преди година Люксембург записаха и победа у дома срещу отбора на Северна Ирландия, който сега се представя отлично. Украйна са силен отбор и е напълно възможно да победят, но и да го сторят, не вярваме да го направят с повече от един гол разлика. Прогноза 1 с хендикап +2 гола.

Англия - Словения
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Англия са безгрешни до момента в квалификационната група, но имаме чувството, че идва време да видим първата тяхна издънка, нещо традиционно за този отбор. Словения игра много силно в последните си два мача и се справи с отборите на Швейцария и Литва. Коефициентът за двоен шанс Х2 е много солиден и си заслужава да се пробва. Прогноза Х2.

Черна гора - Швеция
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Един много интересен мач, в който ще видим много качествени играчи на терена. Тези на домакините обаче не са в никак добра форма. Те записаха равенство и загуба в последните два кръга, като дори допуснаха и равенство с Лихтенщайн, което никой не го очакваше. Шведите не блестят кой знае колко, но са много по- стабилни. Златан Ибрахимович и компания би трябвало да си вземат мача. Прогноза 2.

ТВ Програма
19:00 Англия - Словения ---> Diema
21:45 Черна гора - Швеция ---> NOVA Sport

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/11/2016.html

Comments Off on Евро 2016 Франция – квалификации

Comments are closed.