Египетска Висша Лига

Ел Дахлея - ЕНППИ
Египет
Час - 19:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Домакините започнаха сезона по един брилянтен начин. Те записаха 20 точки в първите 8 кръга на кампанията, като до момента имат само един допуснат гол - постижение, до което никой друг дори не се и доближава. Традиционно силният тим на ЕНППИ не започна новия сезон по най-добрия начин, след като успя да запише само три победи. Като гост нямат все още спечелена победа. Домакините изглеждат фаворити на фона на представянето им до момента. Прогноза 1.

Асуан - Смоуха
Египет
Час - 14:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Смоуха започнаха колебливо кампанията, но сега са в серия от 6 поредни мача без загуба и това им помогна да се изкачат до петото място във временното класиране. Срещу тях излиза отбора на Асуан, който има само една победа през този сезон. Това е нормално с оглед на факта, че домакините са новак в елита. И днес не се очаква да направят нещо срещу силния им противник. Прогноза 2.

Ел Ентаг - Ал Масри
Египет
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Отново формата е факторът, който ни навежда в посока победа за гостите. Ал Масри имат 4 победи и 1 равен в последните си 5 двубоя, докато домакините нямат победа в четири поредни мача. И домакините са новак в елита и очевидно завръщането им в елита не протича по мед и масло. Прогнозата ни е за победа на гостите. Прогноза 2.

Самсунспор - Кайзери Ерчиеспор
Турция
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 4.75
Сигурност - 4/10

Ще потърсим изненадата, въпреки че на хартия домакините би трябвало да са по-силният отбор. На терена обаче проличава друго. Самсунспор изпаднаха в дупка в последния месец и нямат победа в пет поредни мача. Кайзери пък показват възход през декември и спечелиха последните си три мача. Все пак трудно ще бъде на гостите, но при този коефициент си заслужава да се пробва. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_25.html

Comments Off on Египетска Висша Лига

Comments are closed.