Египет – Зимбабве: Прогноза [ВИДЕО] и залог за Купата на Африка от Борис Касабов

Единичен: Текущ
Купа на Африка, групова фаза
23:00/21 юни
Египет - Зимбабве
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Имат ли възможност домакините затова? Мисля, че да. Отборът разполага със сравнително балансиран състав, ще бъде пред своята ентусиазирана публика, а и в отбора има някои много сериозни звезди – като капитана Ел Мохамади, нападателя на Арсенал Ел Нени, а и разбира се голямата звезда на целия турнир Мохамед Салах.

Отворете вашата нова сметка – каталог с букмейкъри

Срещу себе си египтяните ще имат съперник, който изглежда твърде скромен – Зимбабве, който до момента е участвал само два пъти в турнира за Купата на Африка, като последното участие датира отпреди 143 години. Зимбабвийците може би ще разчитат на единствено на своя топ нападател Мусона, който играе за Андерлехт, но едва ли на стадиона в Кайро това ще бъде достатъчно да се противопоставят на домакините.

Смятам, че Египет ще спечели мача, но коефициентът за това е твърде малък.

Затова с оглед факта, че по принцип в първите мачове на откриване на турнири, аз ще ви предложа да играете точно 2-3 гола за коефициент 1.95. Желая ви успех.

Запись Египет – Зимбабве: Прогноза [ВИДЕО] и залог за Купата на Африка от Борис Касабов впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/egypt-zimbabwe-boris-kasabov-21-06-19/

Comments Off on Египет – Зимбабве: Прогноза [ВИДЕО] и залог за Купата на Африка от Борис Касабов

Comments are closed.