Енергетик – Минск, Прогноза от Висша лига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА ЕНЕРГЕТИК - МИНСК

Енергетик БГУ започна сезона в Беларус със страхотни победи срещу силни съперници като БАТЕ и Рух Брест. Миналият петък Енергетик спечели стриктно с 1-0 срещу Рух извън дома. Тимът има 4 победи в последните 5 домакинства и то с доста големи резултати. Очаква се този сезон Енергетик да завършат напред в класирането, защото закупиха някои силни играчи, така че силният старт на сезона не е изненадващ.

 

ФК Минск триумфира в градското дерби с Динамо миналия уикенд и се радва на перфектен старт на новия сезон в Беларус. В много напрегнат мач футболистите на ФК Минск взеха три гола преднина до почивката, но намалиха темпото във второто полувреме и въпреки че противникът им беше с 10 човека, той вкара два пъти, за да може мачът да завърши 3-2 в полза на Енергетик. Единственото поражение, претърпяно от ФК Минск в последните им седем мача, дойде от Сморгон в приятелски мач. Три от последните пет мача на тима имаха над 2,5 гола.

 

 Експертно мнение : Тъй като очевидно и двата тима имат афинитет към атаката и играят доста атакуващо, което не е типично за повечето беларуски отбори, тук сме склонни да заложим на головете. В последните 2 мача между тези тимове имаше общо цели 11 попадения, а в последните 4 домакинства на Енергетик в лигата имаше 21 гола като всеки от тези мачове беше с гол/гол. Не виждаме кой от тези отбори ще пропусне да вкара днес, затова Гол/гол на 1.66.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЕНЕРГЕТИК

Енергетик - Минск, Прогноза от Висша лига

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА МИНСК

Енергетик - Минск, Прогноза от Висша лига

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%88%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B3/

Comments Off on Енергетик – Минск, Прогноза от Висша лига

Comments are closed.